Prioriteringar

Just nu ligger själva krogen i vinterdvala, och Hildur (eller snarare Anna, som är mitt vinternamn 😉 ) ägnar sig åt annat. Till exempel hemsidor. Under dagen har jag påbörjat ett par föreningssidor för föreningar som jag är med i eller har anknytning till. Förmiddagens första hemsida blev den för Möklintaveckan 2014. Eftersom jag dessutom har byggt webbplatsen för detta hembygdsevenemang ända sen 2002, och upptäckte att alla årgångswebbplatserna finns sparade i originalskick, drabbades jag av ett anfall av nostalgi – och lade upp länkar på samtliga tidigare webbplatser. Den nostalgisidan finns även under menylänken ”Historik” (direktlänk). Just den här webbplatsen är ganska tom än så länge, eftersom programmet för sommaren inte är planerat än.

Jag fortsatte hemsidesbyggandet med att fylla på Kristina Kammarkörs hemsida så att jag kunde publicera den utan att skämmas ögonen ur mig. Jag sjunger för övrigt andra-alt i den kören (och har nyligen kommit fram till att mitt röstomfång ligger mellan c# till d2).

Därefter satte jag upp hemsidan för hantverksföreningen ÅrsundaUll, där jag är medlem.

Vilken dag som helst ska jag försöka snofsa färdigt hemsidan till min egen verksamhet – Hildurs Krog! (Jo, hemsidan ligger uppe för tillfället, men i slutet av januari påbörjade jag en renovering av den, rent designmässigt. Och den renoveringen är inte klar).

Alla de ovanstående hemsidorna är byggda i ett publiceringsverktyg som jag har tagit fram i samarbete med en kompanjon – Carina Söderström. Vår gemensamma företags-hemsida för Datum Consulting är dock inte byggd i detta eminenta verktyg (eftersom vi byggde hemsidan först, sen utvecklade verktyget – och sen hade vi fullt upp med att lägga upp nya kunders hemsidor i verktyget och det blev aldrig riktigt tid över att flytta över vår egen hemsida till verktyget).

Det är lite typiskt att ens egna grejer kommer sist på listan…

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s